Uncategorized

Как да пестим пари от банята вкъщи?

22116Немотията и неволята ни карат да ставаме изключително креативни и изобретателни. Вече се научихме да пестим от храна и дрехи, от излишни разходи за забавления, от транспортни разходи. Но знаете ли, че е напълно възможно да спестяваме и от банята? Ако не сте го знаели до сега, днес е вашият шанс да научите няколко интересни похвата, с които да спестите някой лев директно от банята вкъщи. Ето ги и тях:

 

  1. Къпете се вечер и рано сутрин

Така хващате вечерната тарифа за ток, ако сте на бойлер. Естествено, в случай че сте на топла вода, този похват няма да ви е от полза.

  1. Пробвайте да се изкъпете на свещи някой път, ще ви стане навик и любим начин да релаксирате след работа

Като се замислите, това е идеалният начин да създадете малко романтика в позахабените си от битовите проблеми  разправии интимни отношения с половинката. А и ще спестите пари от осветление!

  1. Чистете банята, докато се къпете

Хубавото на този метод за пестене на пари е, че ви позволява и да спестите време, тоест да си откраднете малко свободно време от уикенда, който сте насрочили за неприятното задължение да миете банята.

  1. Украсявайте със стара украса от останалите стаи

Казват, че всяка стара рокля е забравена нова рокля. Съвсем същото тогава можем да кажем и за домашните аксесоари у дома, които служат за декорация. Никой дори няма да се усети, че преди тази ваза от банята, всъщност, е стояла някъде скътана в кухнята или на перваза в трапезарията. И да не забравяме: това би бил идеален, бърз, лесен и най-вече безплатен начин да освежите банята, без дори да е нужно да ходите до магазина или да харчите каквито и да е пари!

Материалът Как да пестим пари от банята вкъщи? е публикуван за пръв път на Моят Български дом.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s