Uncategorized

Зимното дамско палто – цвят, стил и материя

palta-damskiВече сме напълно в зимния сезон и няма как дамите да не са подготвили своите зимни палта, които трябва да им топлят, но същевременно да са елегантни, стилни и разбира се, да им бъде удобно. На мода през зимата на 2016/2017 са дамските палта до коленете, поне това се появи директно от модните подиуми във физическите магазини и в онлайн-каталозите на големите марки в европейската мода.

 

Известно е, че цветът на зимното дамско палто никога не се откроява с излишна показност. Това се дължи най-вече на материята, която е в основата на тази толкова необходима зимна дреха. В този смисъл, когато на мода е камилската вълна, то тогава съвсем естествено е цветът да гони нюансите на този вид  материя. А за този зимен сезон, предложенията за палто от чиста камилска вълна са в изобилие.

 

Друг силен тренд в зимния сезон, свързан с дамските палта е комбинацията от вълна и кашмир. При тях обаче има по-голямо разнообразие на цветове, които варират от черното, стигат до светлите тонове, но има и достатъчно много предложения в стил каре. Други силни трендове за този сезон се открояват палтата от алпака и вълна, и вълна и плат ангора. На общия фон, сякаш в колекциите за тази зима или поне това, което се появи в магазините като нови предложения, се открояват черните и елегантни тъмни дамски палта.

 

Разбира се, че всяка дама, има право сама да избере своето дамско палто, което както казахме е изключително важна зимна дреха. Като цвят може да бъде предпочетен всеки, който пасва на характера на дамата и на стила, който предпочита за обличане. При материите нещата стоят по-сложно, защото за тях се изисква познание, а и различните материи имат различни способности, що се отнася до това да топлят и да осигуряват нормални функции на тялото в студеното време.

Източник: http://e-obuvki.com/

 

Материалът Зимното дамско палто – цвят, стил и материя е публикуван за пръв път на Моят Български дом.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s