Uncategorized

Интерактивна мода – предложения все по-близо до потребителите

modaВисшата мода днес е все по-близо до мъжете и жените, които биха искали да знаят какво се случва на модните подиуми. Ако преди това беше начинание само за избрани, то днес чрез интернет интерактивни медии, всеки потребител може буквално да гледа на живо какво се случва на модни шоу презентации, на модни пазари, които показват висшата мода и я правят достъпна. Социалните медии също се  намесват там където най-различните дизайнерски решения за облека и дрехи имат нужда от своята популяризация и лесен път до крайния потребител.

 

Интерактивната мода е възможност за вдъхновение за всички поколения. Младите момчета и момичета, които могат да се интересуват от тенденциите във висшата мода или в по-ортодоксалната такава (тази, която влиза по-бързо в магазините), получават възможност да се информират и да решат дали да следват тенденциите и какво да правят с личния им избор на дрехи, обувки, модни аксесоари и т.н.

 

Интерактивната мода значи моментален достъп до най-големите модни подиуми, до начина, по-който се създава цяла една световна индустрия. Освен чисто суетната част, свързана с моделите и авангардните костюми, с клюките и папараците, този достъп е страхотен начин за възприемане на богата обща култура относно съчетанията на облеклото, които могат да се превърнат в част от нашия гардероб. Не едно или две вдъхновения от модния подиум са се превръщали в модно течение именно благодарение на хората от улицата.

 

Можем да се вгледаме в съвременното хипстърско течение, което  не е толкова модно течение, колкото културен феномен, но можем да видим как в облеклото има се съчетават различни идеи, които съвсем спокойно можем да си представим, че са се появявали на модния подиум. Обувки и панталони, ризи и кубинки, очила и блузи, шапки и якета. Страхотни и понякога неприемливи решения, които определят цяло едно течение сред младежите по света. Това е начинът лесния достъп до мода да е все по-близо до потребителите и да им служи като доза вдъхновение за личния гардероб.

Източник: http://e-alexandra.com/

Материалът Интерактивна мода – предложения все по-близо до потребителите е публикуван за пръв път на Моят Български дом.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s