Uncategorized

Мъжкият пуловер – накъде без него през зимата

pulowerКогато говорим за мъжки пуловери, трудно можем да внесем думата стил в темата, защото зимният мъжки пуловер е една отделна категория, която има своето културно измерение. Пуловерът като дреха, която се носи през зимата е отличителен, защото директно се вписва в мъжкия натюрел, характера и външния вид на силния пол. Всеки уважаващ себе си мъж, през зимата си е приготвил поне няколко любими пуловери, в различни цветове, с различна украса, пуловери тип поло и т.н.

 

Както при всички дрехи, които са характерни за зимата и при пуловерите много е важна материята, от която са изградени. Разбира се, пуловерите може да са оплетени на 4, 6 или 8 и 10 нишки; може да са дебели вълнени пуловери; може да са пуловери от камилска кожа или пуловери от кашмир; мъжки пуловери от смесени материи и т.н. Всичко това рефлектира върху цената, но най-важното в случая е индивидуалният избор.  При него вече се намесват лични фактори и психологически зависимости, според, които всеки мъж, избира своите дрехи.

 

В последните години, разнообразието от пуловери на пазара е достигнало една връхна точка, в която изборът може да бъде труден. Има най-различни цветове, които представят достойнствата на материята, от която са направени, но също така придават характерна аура на всеки, който се докосне до тях. Може да е трудно да се възприеме днес, но като цяло вълнената материя е съпровождала човечеството от най-стари времена, може би затова днес пуловерът е толкова фамозна дреха в мъжкия гардероб. Тя придава особено излъчване и всеки мъж го носи с удоволствие през зимата.

 

Мъжкият пуловер през зимата е бягство от официалността. Една възможност за топло и приятно усещане в работна среда, в заведението, в дома. Пуловерът е изключително гъвкав, що се отнася до това, че може да се носи навсякъде и по-всяко време. Затова, мъже, пригответе пуловерите си – накъде без тях през зимата.

Източник: https://kapere.com/

Материалът Мъжкият пуловер – накъде без него през зимата е публикуван за пръв път на Моят Български дом.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s