Uncategorized

С какво да съчетаем бежовите обувки?

neutral-sandaliБежовите обувки са все по-популярни и обичани от модата. Вероятно това се дължи на факта, че те имат свойството визуално да издължават краката и да ги правят по-стройни и елегантни. Или просто защото изглеждат много шик. Но каквато и да е причината, явно жените ще продължават да залагат на тях и затова сега ще се опитаме да ви помогнем с няколко съвета за най-успешните съчетания на бежовите обувки с останалата част от облеклото.

 

Сметана, крем, праскова, кафе със сметана, карамел…

Нюансите на бежовото са безкрайно много и до един толкова романтични, че няма как да не се запленим от поне един от тях. Те създават усещане за спокойствие, въздействат особено релаксиращо и отпускащо. В кой точно нюанс се влюбихте?

 

За най-хармонични се приемат тези тонове, които са най-близки до нашия собствен естествен тен. В случай, че сте се чудили кой да изберете, това би било един добър ориентир. За да подчертаете съвпадението, добре е да облечете дрехи, които разголват по-голяма част от тялото и по този начин ще засилите още повече ефекта.

 

Що се отнася до съчетанието на бежовите обувки с останалите цветове, смело можем да заявим, че почти няма цвят, който да не си отива с бежовото. Изборът в този случай се свежда по-скоро до това, какво впечатление искате да направите на околните, отколкото дали избраната цветова комбинация е подходяща или не.

 

Така например, ако искате да внушите повече свежест и да подчертаете доброто си настроение, допълнете бежовите обувки с тоалет в синьо, зелено или червено.

Пастелните нюанси, в съчетание с щампи, биха провокирали усещане за спокойствие и баланс.
Бежовите сандали са страхотно допълнение към късите панталонки, мини полите и всякакъв тип шорти. Отлично си подхождат и с всички летни рокли.

Всъщност, най-хубавото е, че може да носите бежовите сандали и обувки с дрехи с всякакви дължини и те винаги ще ви стоят перфектно!

Материалът С какво да съчетаем бежовите обувки? е публикуван за пръв път на Моят Български дом.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s