Uncategorized

Онлайн съвети за спално бельо

Много честа практика е, когато човек изпадне в колебание или затруднение за една или друга покупка, да се допита чрез Интернет до един или друг авторитет. Напълно е възможно това да се случи, когато едно семейство или даден човек избира своето спално бельо. Най-малко защото изборът на чаршафи, калъфки за възглавници, одеяла, олекотени завивки и т.н., е много голям; избор от материи, цветове, съчетания…Именно заради това многообразие, списание Форбс, в своята онлайн версия бе поместило материал, който акцентираше върху качеството на материята; тя се оказва най-важна за качествения сън и безпроблемното преминаване на нощта.

Именно този материал, ни накара да се замислим, дали хората разчитат на авторитета на такива престижни списания, или просто включват търсачките и разглеждат различни примерни за обзавеждане в спалнята и за купуване на спално бельо. Нямаме ресурс да направим детайлно проучване, но повърхностната информация, която събрахме е интересна. Оказа се, че при избора си на спално бельо, хората разчитат на авторитети от Интернет, и колко по престижно е списанието, толкова повече читатели има то. Хората дори биха си платили за такава услуга, само за да знаят, че ще могат да изберат най-добрия продукт за тях. Това е явна индикация за важността на качественото спално бельо, като част от покъщнината.

Сред куриозите в Интернет са, например, търсенето на спалното бельо на звездите. Хората по света се опитват да надникнат в спалните на филмовите и поп звездите, за да разберат по-какво се различат завивките им от тези на обикновените хора. Друга практика е хората все по-често да купуват спално бельо със щампи и дигитален печат или специално в България да се обзавеждат с топли вълнени одеяла от старите занаяти. Странностите са много, а проучването в мрежата ги показва на преден план. Нормално е хората да разчитат на съвети от авторитети в Интернет, по-важното обаче е същите тези авторитети да подходят отговорно към потребителите.

Материалът Онлайн съвети за спално бельо е публикуван за пръв път на Моят Български дом.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s